Dopravné nehody

11.01.2006 Levoča

Dnes o 10:00 h došlo na ceste I/18, medzi obcami Spišský Hrhov a Klčovo k dopravnej nehode medzi vozidlom Fiat Ducato a Avia.
K dopravnej nehode došlo tak, že 35 ročný Poliak viedol v spomínanom úseku vozidlo Fiat Ducato, pričom v dôsledku nevenovania sa pozornosti vedeniu vozidla pravou prednou stranou svojho auta zachytil pravú prednú stranu oproti idúceho nákladného auta Avia. K zraneniu osôb nedošlo, alkohol zistený nebol. Na Fiate vznikla škoda 100 000. - Sk a na Avii 150 000. - Sk. Poškodením potravín, ktoré boli v Avii vznikla škoda 8 000. - Sk.

Na ceste I/18 došlo dnes aj k ďalšej dopravnej nehode. V čase o 9:20 h medzi obcami Nemešany a Spišský Hrhov. 48 ročný vodič z Maďarska viedol v spomínanom úseku v smere od Prešova na Poprad auto Volkswagen Tuareg. Vzhľadom na situáciu v cestnej premávke pred ním, znížil rýchlosť jazdy. 49 ročný Prešovčan idúci na osobnom aute Citroen C5 za ním už nestihol včas znížiť rýchlosť a v snahe vyhnúť sa zrážke strhol riadenie vľavo. Pravým predným bokom svojho auta aj napriek tomu zachytil zadný ľavý roh vozidla pred ním. Následne ľavou stranou svojho auta narazil do zvodidiel po ľavej strane. Dopravná nehoda bola bez zranení a taktiež u vodičov nebol zistený alkohol. Na vozidla Citroen vznikla škoda 200 000. - Sk, na Volkswagene 60 000. - Sk.
 

Vyberte región